Westland On Stage 2024

Dinsdag 12 maart stonden wij op het Westland On Stage beroepenfeest. Tijdens dit evenement konden ruim 900 middelbare scholieren uit het Westland matches maken met 3 bedrijven waar zij is een kijkje wilden nemen. De leerlingen konden in gesprek met ruim 200 beroepsbeoefenaren uit 5 soorten branches.
Als vervolg op het beroepenfeest, was het donderdag 21 maart tijd voor de Doe-Dag. Een aantal scholieren die met ons een match hadden zijn bij ons op bezoek geweest om een kijkje te nemen in de GWW. Na een rondleiding door het bedrijfspand hebben wij ze meegenomen naar een van onze projecten. Hier hebben ze een praatje gemaakt met onze aanwezige collega’s en kregen ze uitleg over onder andere de BRM fase. Ter plekke hebben ze kunnen zien hoe een nieuwe riolering wordt aangelegd.
Wij hopen de scholieren te hebben geënthousiasmeerd om ook voor de bouwbranche te kiezen, want wat is het een ongelofelijk mooi vak! #debouwmaakthet

Kroes op de socials

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten en werkzaamheden? Volg onze socials! Wij zijn actief op FacebookInstagram en Linkedin.