Een ├ęcht familiebedrijf

Kroes Aannemingsbedrijf is vanaf de start, in 1957, een echt familiebedrijf. Aan de basis van de onderneming stonden eind jaren 50 Henk en zijn zoon Eef Kroes. Zij verzorgden loonwerkzaamheden bij boeren en tuinders in de regio Midden-Delfland en Westland. Ook was het bedrijf actief voor gemeente Maasland, waarvoor het diverse grondwerkzaamheden verrichtte. Uit deze werkzaamheden ontstond het aannemingsbedrijf.
3hoeko

Ook andere gemeenten en tuinbouwbedrijven werden vaste relaties van Kroes Aannemingsbedrijf. Later kwamen ook andere zonen en broers van de familie Kroes in het bedrijf. Dat is tot op de dag van vandaag het geval. Het bedrijf wordt nu geleid door de broers Marco en Evert Kroes, de derde generatie Kroes aan het roer van het bedrijf.

In de loop der jaren heeft Kroes Aannemingsbedrijf het dienstenportfolio steeds verder uitgebreid. De grond-, weg- en waterbouwactiviteiten worden nu gecompleteerd met diensten als het bouw- en woonrijp maken, rioleren, draineren, egaliseren, het aanbrengen van beschoeiingen, damwanden, duikers en het realiseren van aardwarmte boorlocaties.

Ook is Kroes Aannemingsbedrijf vanaf de beginjaren 80 actief in betonbouw. Deze discipline heeft zich succesvol ontwikkeld met activiteiten als fundaties, vloeren, laad- en loskuilen, kelders, bruggen en duikers.

3hoek2-zw