Namens Kroes wensen we iedereen fijne feestdagen toe!

Het afgelopen jaar was er een met vele mijlpalen. Met als absolute uitschieters de start van de nieuwbouw en de nieuwe huisstijl. #kroesopkoers

De lang gekoesterde wens om een nieuw pand te bouwen is dit jaar in vervulling gegaan. Ondanks de maatschappelijke uitdaging ging het licht begin dit jaar op groen. En nog geen maand later lag het oude pand al tegen de vlakte, wat toch wel even een dingetje was na zoveel jaar.

In Mei hebben we met alle medewerkers de ‘feestpaal’ de grond in geslagen waarmee de nieuwe start officieel werd.
Inmiddels is er al daadwerkelijk een nieuw gebouw te zien, tenminste aan de buitenkant. Het ‘goede voornemen’ is er om er rond de bouwvak intrek te nemen.

Omdat een nieuw bedrijfspand ook een vernieuwde uitstraling verdient hebben we afgelopen zomer de nieuwe huisstijl onthuld met als het meest zichtbaar, het logo en de website. Als we het doen, doen we het goed.

Maar ondanks al deze veranderingen blijven we natuurlijk wel nog onszelf en hetzelfde bedrijf😉

We hebben namelijk ook onze opdrachtgevers kunnen voorzien van hoogtepunten door fantastische projecten uit te voeren. En dat is uiteindelijk waar we het allemaal voor doen. Ook in het nieuwe jaar staan we weer klaar voor de meest uiteenlopende en uitdagende projecten.