Open huis – 2 september

Afgelopen 2 september, heeft het open huis van Kroes Aannemingsbedrijf plaatsgevonden. Iets waar wij lange tijd naar toe hebben gewerkt en tevreden op kunnen terugkijken.

 

De bouw

In 2021 zijn wij begonnen met het inrichten van onze tijdelijke huisvesting en begon de sloop van ons oude bedrijfspand. 1,5 Jaar hebben onze collega’s gewerkt in het tijdelijke (knusse) kantoor. Medio 2022 zijn we verhuisd en is het nieuwe pand officieel in gebruik genomen. Dit was echter nog niet het einde van de bouw. De overgebleven oude panden zijn begin dit jaar gesloopt en de afgelopen maanden is er keihard gewerkt aan de herinrichting van de nieuwe oprijlaan.
Begin september 2023, na 2,5 jaar bouwen, was het dan eindelijk zo ver. Het nieuwe bedrijfspand en terrein zijn helemaal gereed.

 

Het open huis

Een goede reden om onze klanten, leveranciers, vrienden en familie uit te nodigen voor ons open huis op 2 september. Wat een groot succes was deze dag! Het aantal belangstellenden die onze nieuwe huisvesting zijn komen bekijken, was ver boven onze verwachting.

Door het pand heen was een route uitgestippeld die de gasten konden volgen en overal stonden onze enthousiaste collega’s klaar om de gasten hartelijk te verwelkomen en toelichting te geven.

Onze vertrouwde cateraar Trefpunt Maasland twijfelde niet om ook dit evenement samen met ons aan te gaan. Ze hebben gezorgd voor een gezellig terras waar de gasten werden verwend met heerlijke baristakoffie, gebak, poffertjes, verse kibbeling en allerlei lekkere borrelhapjes. En ook aan de toekomst is gedacht in de vorm van twee elektrische graafmachines die stonden opgesteld in een hoop zand.

Wij kijken terug op een geslaagde dag en willen alle bezoekers ontzettend bedanken.

“Wij vonden het superleuk om er bij te zijn. Wat een mooi bedrijf is Kroes. En dat zit hem niet alleen in jullie mooie nieuwe pand maar ook de energie die jullie als club uitstralen. Het was echt goed georganiseerd en je collega’s allemaal even vriendelijk.”
– Bezoeker

 

Lees meer over de nieuwbouw

Heb je de nieuwbouw gemist? Lees dan de onderstaande update berichten. Hierin nemen wij je mee in de verschillende bouwfases van het nieuwe bedrijfspand.

 

Kroes op social media

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten en werkzaamheden? Volg onze socials! Wij zijn actief op Facebook, Instagram en Linkedin.