Wij zijn opzoek naar nieuwe uitvoerders!

Vind jij het leuk om met ons te bouwen aan een mooie toekomst? Als uitvoerder speel jij een belangrijke rol binnen onze organisatie en met elkaar bouwen wij aan mooie en uitdagende projecten.

Kroes Aannemingsbedrijf B.V. is opgericht in 1957 en is een aannemer in beton-, grond-, weg- en waterbouw. Wij zijn een echt familiebedrijf, waarbij de gezelligheid en laagdrempeligheid altijd behouden is gebleven. In 2022 zijn wij verhuisd naar ons nieuwgebouwde bedrijfspand, waar wij met onze ruim 50 werknemers voor een fijne werkomgeving zorgen.

Voor zowel onze beton als GWW projecten zijn wij op zoek naar een uitvoerder die ons team komt versterken. Op onze beton afdeling verzorgen wij uiteenlopende en uitdagende projecten zoals bedrijfsvloeren, funderingen, bruggen, kelders en laad- en loskuilen. Op onze GWW afdeling zijn wij ook met een leuk team dagelijks aan het werk aan zeer uiteenlopende en uitdagende projecten, denk daarbij aan bouw- en woonrijp maken, verhardingen, kade-aanleg, bruggen, saneringen, beschoeiingen en damwanden.

Zorg jij ervoor dat deze projecten soepel en volgens planning verlopen? En zie jij jezelf werken binnen ons familiebedrijf als uitvoerder beton of uitvoerder GWW? Neem dan contact met ons op.

Bekijk de hele vacatures van uitvoerder beton en GWW voor meer informatie.