Betonvloer voor voerkeuken Lely meng- en voerrobot Vector

Boer Marco uit Schipluiden zet een stapje verder in de moderne technologie binnen de agrarische sector. In het verleden was hij dagelijks een aantal uur bezig in de ochtend en avond om zijn koeien te voorzien van voer. In de toekomst zal meng- en voerrobot Vector van Lely dat werk van hem overnemen.

Al het werk van deze robot begint in de voerkeuken. Dit is de ruimte waar het voer wordt opgeslagen, geselecteerd, opgepakt en in de meng- en voerrobot wordt geladen. Aan ons de opdracht om de betonvloer voor de voerkeuken te realiseren. Voor dit project hebben wij het heiwerk, grondwerk, bekistingen, wapening, storten, ontkisten en afwerken verzorgt. Al jarenlang hebben wij ervaring met het aanleggen van betonvloeren en daarom ligt ook dit project bij ons in goede handen.

“Bij het eerste gesprek met Kroes had ik al een fijn gevoel. De samenwerking en communicatie verliep erg goed met de uitvoerder en de andere mannen ook!” aldus boer Marco.

Dit project laat zien dat er ook in de agrarische sector kan worden gerekend op Kroes!

Meer weten over onze werkzaamheden in de betonbouw? Lees hier.

 

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten en werkzaamheden? Volg onze socials! Wij zijn actief op FacebookInstagram en Linkedin.