jong geleerd is oud gedaan

(Snuffel)stages, gecombineerd werken en leren, een gerichte opleiding naar jouw behoefte? Het kan allemaal! Wij werken met een opleidingsplan en opleidingsprogramma dat jaarlijks wordt aangepast aan de interne en individuele behoefte. In samenwerking met SPG, SOMA en Civilion onderhouden wij contacten met VMBO, MBO en HBO opleidingen in onze omgeving.

Ook een combinatie van werken en leren is mogelijk binnen ons bedrijf. In de meeste gevallen ga je dan één dag per week naar school waar je op verschillende niveau’s in combinatie van theorie en praktijk het vak leert. De andere vier dagen werk je met ons mee.

In deze brochure van Bouwend Nederland, lees je meer over de opleidingen en toekomstmogelijkheden in de bouw en infrasector.

3hoeko

Werkend leren bij Kroes

Bij Kroes willen we graag kansen bieden aan de jeugd. We werken nauw samen met onderstaande opleidingsinstituten.

Civilion

Bij Civilion komen mensen samen die affiniteit hebben met techniek, die maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en verantwoord werken aan het verbeteren van infrastructuur, watermanagement en energievoorziening in Nederland.

SPG Infra

SPG Infra vakopleidingen is een organisatie die bestaat uit aangesloten bedrijven die werkzaam zijn in de sector grond-, weg- en waterbouw en gevestigd in Zuid-Holland. Wij zijn lid van dit opleidingsinstituut als leerbedrijf.
3hoek2-zw