Verzekerd van kwaliteit, persoonlijke aanpak en altijd een oplossing

Kroes Aannemingsbedrijf is een echte no-nonsense onderneming, actief op het gebied van grond- weg en waterbouw (GWW) en betonwerken, al sinds 1957! Meer dan zestig jaar ervaring vormt de basis voor een stevig fundament waarop u kunt bouwen. Een sterk fundament dat we realiseren met onze ruim vijftig gemotiveerde medewerkers. Stuk voor stuk met een ondernemersmentaliteit om van uw uitdagingen een succes te maken. Van begin tot eind zetten wij onze tanden in het project om u volledig te ontzorgen. “Gaat niet bestaat niet” is dan ook niet voor niets ons motto.
De werkplaats van Kroes Aannemingsbedrijf
3hoeko

kroes op koers

Onze heldere toekomstvisie onderstreept ons doelgerichte en dynamische karakter.
We weten waar we voor staan en waar we het voor doen.
null

visie

‘Samen, bewust bouwen, aan een duurzame en prettige leefomgeving.’
null

missie

Het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een kwalitatief hoogwaardige en duurzame leefomgeving.

Met ons inventieve, daadkrachtige karakter ontzorgen we opdrachtgevers en bieden we oplossingen voor ieder vraagstuk. Wij bieden een breed aanbod van diensten in de grond-, weg-, water- en betonbouw en zijn daarmee in staat efficiënt aan veelzijdige projecten te werken.

Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan samenwerking en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

null

kernwaarden: de 4k's

  • KWALITEIT: we streven altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit, zowel in proces als eindproduct.
  • KLANTGERICHT: we hebben de constante daadkracht om de klant volledig te ontzorgen.
  • KARAKTERVOL: we zijn trots op wat we doen, hebben een inventief karakter en oog voor onze omgeving.
  • KAMERAADSCHAP: we geloven dat succes gebaseerd is op respectvol en plezierig samenwerken, met de opdrachtgever maar ook intern, als team.

Ben je benieuwd hoe we sinds 1957 tot nu, zover gekomen zijn?

3hoek2-g

werkwijze & organisatie

Met onze hands-on mentaliteit en korte lijnen zijn wij in staat snel en flexibel antwoord te geven op uw specifieke vraag. Graag denken wij in een zo vroeg mogelijk stadium van het project met u mee zodat het project exact aansluit bij uw wensen en behoeften.

Onze organisatie is er op ingericht uw project van ontwerp tot oplevering perfect te realiseren. Van directie tot technische dienst, alle afdelingen zijn op elkaar ingespeeld. Nieuwsgierig hoe we hier invulling aan geven en hoe onze organisatie is opgebouwd?

MVO & CERTIFICERINGEN

Als Kroes Aannemingsbedrijf B.V. voelen we ons verantwoordelijk voor mens, milieu en maatschappij. Daarom opereren we binnen onze eigen mogelijkheden maatschappelijk verantwoord en duurzaam.

Dit uit zich bijvoorbeeld in diverse sponsoringactiviteiten, die veelal gekoppeld zijn aan lokale, dan wel regionale initiatieven. Talloze verenigingen, of het nu gaat om voetbal, muziek, korfbal of volkstuin, kunnen structureel op onze (financiële en/of materiële) steun rekenen.

3hoekg

werken en leren bij kroes

Bij Kroes hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht voor elkaar en onze klanten. Daarom besteden we zorg en aandacht aan opleidingen, bijscholing en omscholing van onze mensen. Benieuwd naar onze vacatures, mogelijkheden in opleidingen, werkend leren of (snuffel)stages?
3hoek2-zw