Dag van de Westlandse Techniek

Afgelopen vrijdag was het weer zo ver, de dag van de Westlandse techniek, georganiseerd door Westland Natuur en Techniek (WNT) Web. Op deze dag bezoeken basisscholen techniekbedrijven en maken leerlingen van groepen 7 en 8 kennis met de techniek. Kroes Aannemingsbedrijf ontving 2 enthousiaste groepen 7 van Basisschool Verburch-hof uit Poeldijk.

Suzanne gaf een presentatie aan de kinderen over de werkzaamheden van Kroes. Ze bekeken samen het filmpje van WNT Web waarin Tygo en Finn op pad gaan met uitvoerder Gerrit van Kroes. Daarna werd de kennis van de kids getest door middel van een een leuke interactieve quiz. Natuurlijk mochten de kinderen ook zelf met de handjes aan de slag. Samen met Roger en Guus maakten ze een pop van PVC, materiaal waar Kroes veel mee werkt. Per klas mochten ze een pop meenemen voor in het klaslokaal. Om de ochtend goed af te sluiten kreeg iedereen een echte Kroes
medaille voor hun goede inzet.

Kroes Aannemingsbedrijf doet al een aantal jaar mee met de Westlandse dag van de techniek. Wij vinden het belangrijk om kinderen op een interactieve manier kennis te laten maken met de techniek, waardoor ze een goed beeld krijgen over de mogelijkheden in de techniek.

 

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten en werkzaamheden? Volg onze socials! Wij zijn actief op FacebookInstagram en Linkedin.