Dag van de Westlandse Techniek

Afgelopen vrijdag was het weer zo ver, de dag van de Westlandse Techniek, georganiseerd door Westland Natuur en Techniek (WNT) Web. Op deze dag bezoeken basisscholen techniekbedrijven en maken leerlingen van groepen 7 en 8ย kennis met de techniek.ย Wij mochten groep 7 van ๐—•๐—ฎ๐˜€๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—น ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ฐ๐—ต-๐—ต๐—ผ๐—ณ uit Poeldijk en groep 8 van ๐—•๐—ฎ๐˜€๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—น ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐˜€ ๐—ช๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—บ-๐—”๐—น๐—ฒ๐˜…๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—น uit De Lier ontvangen.

De leerlingen kregen het filmpje van WNT Web over een rioleringsproject te zien, waarin Tygo en Finn op pad gaan met uitvoerder Gerrit van Kroes. Daarna werd de kennis getest door middel van een interactieve quiz. Natuurlijk mochten de leerlingen ook zelf aan de slag. Ze maakten een pop van PVC, materiaal waar Kroes veel mee werkt. Om de ochtend goed af te sluiten kreeg iedereen een echte Kroes medaille als aandenken.

Kroes Aannemingsbedrijf doet al een aantal jaar mee met de Westlandse dag van de techniek. Wij vinden het belangrijk om kinderen op een interactieve manier kennis te laten maken met de techniek en ze daar (hopelijk) mee te enthousiasmeren.

 

Kroes op social media

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten en werkzaamheden? Volg onze socials! Wij zijn actief opย Facebook,ย Instagramย enย Linkedin.