Als uitvoerder GWW speel jij een cruciale rol tijdens de uitvoering van diverse GWW projecten. Jij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden gedurende een project, efficiënt en veilig worden uitgevoerd. Durf jij deze leiding op je te nemen? Neem dan deze vacature verder door en kom erachter of deze rol bij jou past.

Op onze GWW afdeling verzorgen wij de meest uiteenlopende en uitdagende projecten zoals bouw- en woonrijp maken, verhardingen, kade-aanleg, bruggen, saneringen, beschoeiingen en damwanden.

Je zorgt dat onze GWW/infra/civiele projecten soepel en volgens planning verlopen. Dit doe je door veel op de projecten aanwezig te zijn en goed te communiceren met alle betrokkenen (medewerkers, opdrachtgever, leveranciers, omwonenden). Daarnaast zorg je voor nauwkeurige administratieve registraties. Samen met de projectleider en werkvoorbereiders ben je verantwoordelijk voor de kostenbewaking, inkoop en financiële afhandeling van de uiteenlopende projecten.

Dit ben jij

 • MBO 4 opleiding in de bouw en/of 5 jaar ervaring in gelijkwaardige functie.
 • In bezit van rijbewijs BE en VCA Vol (dit kan je ook via ons behalen).
 • Kennis van Microsoft 365, Dynamics en/of RAW is handig.

Ons aanbod

 • Uitstekend salaris (per 4 weken).
 • 30 vakantie/roostervrije dagen + 13 extra dagen uit het Individueel budget.
 • Goede pensioenregeling.
 • Een fijn bedrijf met een informele werksfeer, waar wordt gekeken naar jouw talenten en kwaliteiten.
 • Veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen (d.m.v. opleidingen en cursussen).
 • Gezellige vrijdagmiddagborrel met je collega’s in het nieuwe bedrijfspand.

3hoeko

Over ons

Kroes Aannemingsbedrijf is een echte no-nonsense onderneming, actief op het gebied van grond, weg- en waterbouw (GWW) en betonwerken. Met ruim vijftig gemotiveerde medewerkers en ondernemersmentaliteit pakken wij uitdagingen aan, van begin tot eind. Zo nemen wij zorgen uit handen. Wij gaan daarom graag de uitdaging aan om wensen te realiseren. Wij denken in oplossingen en gaan geen uitdaging uit de weg. Meer dan zestig jaar ervaring vormt de basis voor een stevig fundament waarop gebouwd kan worden.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel als Uitvoerder GWW/infra/civiel? Solliciteer via het onderstaande formulier of neem contact met ons op.

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

  VACATURES