Ben je klaar met je huidige baan en branche en wil je wel eens iets anders? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons leuke familiebedrijf kan je al snel, afhankelijk van je leeftijd en ervaring, €2650,00 bruto per maand verdienen. Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden in functie en salaris. Als doener word je niet blij van lange teksten (wij ook niet), dus we houden het kort.

 

Op basis van jouw interesses en kwaliteiten, gaan we samen kijken welke werkzaamheden het beste bij jou passen. Op de meest veelzijdige GWW projecten, betonprojecten of juist bij de technische dienst. Bij de GWW projecten werk je aan een leefbare en toekomstbestendige infrastructuur. Bij betonprojecten werk je letterlijk aan de fundering van bedrijven en help je de opdrachtgevers met het zetten van de volgende stap in hun bedrijfsvoering. De technische dienst ondersteunt de projecten en onderhoudt het machinepark. En dat doe je allemaal onder begeleiding van een ervaren collega, die jou de fijne kneepjes van het vak leert.

Dit ben jij

  • Heb jij nog geen werkervaring in de bouw? Geen probleem! Wij begeleiden je graag.
  • Je steekt graag je handen uit de mouwen en neemt initiatief om werkzaamheden op te pakken.
  • Je wilt leren door te doen.

Jouw harde werken wordt natuurlijk beloond!

  • De bouw kent goede arbeidsvoorwaarden, vanaf 21 jaar zit je al snel op €2650,00 bruto per maand, met doorgroeimogelijkheden naar een volgend niveau. Je ontvangt salaris per 4 weken, dat komt neer op 13 x salaris per jaar (€2446,15 per periode).
  • 30 vakantie/roostervrije dagen + 18 extra dagen uit het tijdspaarfonds
  • Goede pensioenregeling
  • Werkdagen tot 16.00 uur zodat je ook tijd hebt voor andere leuke dingen.
  • Vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden.
  • Gezellige vrijdagmiddagborrel met je collega’s in het nieuwe bedrijfspand.
  • Veel mogelijkheden om je te ontwikkelen (d.m.v. praktische opleidingen) en door te groeien naar bijvoorbeeld de functie van uitvoerder.

3hoeko

Over ons

Kroes Aannemingsbedrijf is een echte no-nonsense onderneming, actief op het gebied van grond, weg- en waterbouw (GWW) en betonwerken. Met ruim vijftig gemotiveerde medewerkers en ondernemersmentaliteit pakken wij uitdagingen aan, van begin tot eind. Zo nemen wij zorgen uit handen. Wij gaan daarom graag de uitdaging aan om wensen te realiseren. Wij denken in oplossingen en gaan geen uitdaging uit de weg. Meer dan zestig jaar ervaring vormt de basis voor een stevig fundament waarop gebouwd kan worden.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel? Bel ons of reageer via het contactformulier en dan plannen we een kennismakingsgesprek in.