Wil jij met jouw werk bijdragen aan de infrastructuur van Nederland? Dat je ergens langs rijd en kan zeggen: aan dit project heb ik meegewerkt. Dan hebben wij een plekje voor jou. Bij ons informele familiebedrijf werk je namelijk mee aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten.

De werkvoorbereiding bestaat uit een mix van jonge en meer ervaren collega’s. Binnen dit team ga je aan de slag met het inkopen van diensten, materieel en materiaal. En ook het opstellen en bewaken van het planningsschema. Je werkt nauw samen met de uitvoering omdat je hier ook het het tekenwerk voor verzorgd. Je doet het niet alleen want er staat altijd wel iemand voor je klaar. Ook projectbezoeken behoren tot je werkzaamheden o.a. om de voortgang van jouw voorbereidingen in de gaten te houden.

Dit ben jij

  • Als je al werkervaring hebt is dat fijn maar het is geen vereiste
  • Het is belangrijk dat je goed in een team kan functioneren en dat je makkelijk communiceert.

Jouw harde werken wordt natuurlijk beloond!

  • Uitstekend salaris, met doorgroeimogelijkheden
  • Je krijgt 13 keer per jaar je salaris uitgekeerd
  • 30 vakantie/roostervrije dagen + 13 extra dagen uit het Individueel budget
  • Gezellige vrijdagmiddagborrel met je collega’s in het nieuwe bedrijfspand.
  • Veel mogelijkheden om je te ontwikkelen (d.m.v. opleidingen en cursussen)

3hoeko

Over ons

Kroes Aannemingsbedrijf is een echte no-nonsense onderneming, actief op het gebied van grond, weg- en waterbouw (GWW) en betonwerken. Met ruim vijftig gemotiveerde medewerkers en ondernemersmentaliteit pakken wij uitdagingen aan, van begin tot eind. Zo nemen wij zorgen uit handen. Wij gaan daarom graag de uitdaging aan om wensen te realiseren. Wij denken in oplossingen en gaan geen uitdaging uit de weg. Meer dan zestig jaar ervaring vormt de basis voor een stevig fundament waarop gebouwd kan worden.

Interesse?

Klinkt goed toch? Bel ons of reageer via het contactformulier en dan plannen we een kennismakingsgesprek in.