Kroes ligt op koers en om dat zo te houden zoeken we versterking.

Heb jij nog geen ervaring in de bouw, maar heb jij wel een positieve instelling en vindt jij het leuk om samen te werken en wat te leren, dan gaan wij graag met je in gesprek.

Maar uiteraard zoeken wij ook ervaren vakmannen, beton- en grondwerkers en/of bouwvakhelpers voor onze GWW en betonprojecten.

Al deze functies vallen onder de bouw-cao, met gunstige voorwaarden, zoals een goede pensioenregeling.

De werkzaamheden, afhankelijk van je functie bestaan naast veilig werken o.a. uit het onder begeleiding van een voorman of uitvoerder maken van wegen, het zetten van beschoeiingen en damwanden, uitzetten van hoogtes en richtingen, stellen van bekistingen, lezen van tekeningen, aanbrengen van leidingwerk en afwerken van bermen en taluds.

Dit ben jij

  • Positief en gemotiveerd.
  • De wil om te leren en samen te werken.
  • In bezit van rijbewijs BE en VCA is een pré, maar daar kunnen wij je ook bij helpen.

Ons aanbod

  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een goede balans tussen werk en privé: je hebt recht op 25 vakantiedagen en 20 roostervrije dagen bij een fulltime dienstverband.
  • Je komt terecht bij een bedrijf waar wordt gekeken naar jouw talenten en kwaliteiten.
  • Een baan met veel vrijheid en eigen inbreng.
  • Een fijn bedrijf met informele werksfeer en korte lijnen.

3hoeko

Over ons

Kroes Aannemingsbedrijf is een echte no-nonsense onderneming, actief op het gebied van grond, weg- en waterbouw (GWW) en betonwerken. Met ruim vijftig gemotiveerde medewerkers en ondernemersmentaliteit pakken wij uitdagingen aan, van begin tot eind. Zo nemen wij zorgen uit handen. Wij gaan daarom graag de uitdaging aan om wensen te realiseren. Wij denken in oplossingen en gaan geen uitdaging uit de weg. Meer dan zestig jaar ervaring vormt de basis voor een stevig fundament waarop gebouwd kan worden.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel als UITVOERDER BETON? Solliciteer via het onderstaande formulier of neem contact met ons op. Zorg bij je sollicitatie voor een persoonlijke motivatie.