Duurzame en prettige leefomgeving

Wij begrijpen dat de laatste fase van een bouwproject, waarin de woningbouwlocatie of het bedrijventerrein woonrijp wordt gemaakt, cruciaal is voor het creëren van een leefbare, veilige en prettige omgeving. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat uw nieuwe buurt klaar is om bewoners en bezoekers te verwelkomen.

 

Wat is woonrijp maken?

Woonrijp maken is de laatste fase die van start gaat wanneer de bouwfase voorbij is. Het terrein wordt simpel gezegd leefbaar gemaakt. Dit omvat onder andere het aanleggen van wegen, trottoirs, parkeerplaatsen, groenvoorzieningen en straatverlichting. Het doel is om een functionele, duurzame en prettige leefomgeving te creëren.

3hoeko

ONZE DIENSTEN BINNEN HET WOONRIJP MAKEN VAN UW TERREIN

 • INFRASTRUCTUUR

  Om het terrein bereikbaar te maken, leggen wij de benodigde wegen aan. wij asfaltverhardingen aan en zorgen we voor de bestratingen. We leggen de benodigde wegen en trottoirs aan, inclusief verkeersregelingen en straatmeubilair, om een veilige en vlotte doorstroming van het verkeer te garanderen.

 • KLIMAATBESTENDIGE MAATREGELEN

  De opwarming van de aarde speelt een grote rol in het dagelijks leven. Steeds vaker krijgen we te maken met hevige regenval of droogte, wat kan leiden tot o.a. (kleine) overstromingen. Wij nemen om die reden klimaatbestendige maatregelen om de leefomgeving hierop voor te bereiden. Van groene parkeervakken tot …

 • STRAATMEUBILAIR

  Wij zorgen ervoor dat het terrein tot op de puntjes ingericht is met straatmeubilair als lantaarnpalen, banken en afvalbakken.

 • GROEN- EN SPEELVOORZIENINGEN

  Groen geeft energie. Het creëren van groene ruimtes zal daarom bijdragen aan gezonde leefomgeving, met aandacht voor biodiversiteit en duurzaamheid.

PROJECTEN MET WOONRIJP MAKEN

GERELATEERDE DIENSTEN

Woonrijp maken is één van onze diensten op het gebied van GWW. Als veelzijdige specialist kunnen we uiteraard veel meer:
3hoek2-g

KROES, UW AANNEMER VOOR EEN PRETTIGE LEEFOMGEVING

Als aannemingsbedrijf zijn we gespecialiseerd in Grond- Weg- en Waterbouw (GWW) en Betonbouw. Binnen deze disciplines zijn we zeer veelzijdig en van alle markten thuis. Naast de deze twee algemene gebieden hebben we ook specialiteiten. De werkzaamheden hiervoor zijn zeer verschillend van aard en niet in een categorie te plaatsen. Kortom, maatwerk voor de klant in de puurste vorm.
3hoekg

Samen bouwen aan een duurzame en prettige leefomgeving? Wij denken graag mee!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via het formulier of via onderstaande contactgegevens.

E-mail: info@kroes.org
Telefoon: 010 – 59 22 888

  3hoek2-zw