werkzaamheden

Voor de aansluiting van de nieuw te bouwen wijk Dijckerwaal in het nieuwe woongebied Waelpark hebben we drie bruggen geplaatst. De bruggen zijn 13, 17 en 35 meter lang. Door de lengte zijn ze ‘prefab’ gefabriceerd om op locatie geplaatst te worden. Voordat ze geplaatst konden worden hebben we de locaties voorbereid met onder andere grondwerk en het plaatsen van de landhoofden. Het plaatsen van de liggers was het laatste, maar ook meest zichtbare onderdeel van dit langlopende project.

Tevens hebben we voor een van de bruggen een proef gedraaid met de nieuwe Wet Kwaliteitsborging (WKB) die dit jaar in zal gaan. Het doel van de wet is om de kwaliteit van bouwwerken te verhogen, en omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat zijn we hier alvast mee begonnen. Dit houd in dat de brug en het proces zijn onderworpen aan een extra strenge keuring.

3hoeko

veelzijdige specialisten

Als aannemingsbedrijf zijn we gespecialiseerd in Grond- Weg- en Waterbouw (GWW) en Betonbouw. Binnen deze disciplines zijn we zeer veelzijdig en van alle markten thuis. Naast de deze twee algemene gebieden hebben we ook specialiteiten. De werkzaamheden hiervoor zijn zeer verschillend van aard en niet in een categorie te plaatsen. Kortom, maatwerk voor de klant in de puurste vorm.