Wil je wat bijverdienen naast je school, maar is vakkenvullen niet jouw ding? Denk dan aan een bijbaan bij Kroes Aannemingsbedrijf in Maasland. Wij zijn altijd op zoek naar extra handjes, vele handen maken tenslotte licht werk. Als doener word je niet blij van lange teksten (wij ook niet), dus we houden het kort.

Je gaat de technische dienst helpen met verschillende taken in het nieuwe magazijn en op de werf. De technische dienst is verantwoordelijk voor alle materialen en het onderhoud van het materieel. Je gaat bijvoorbeeld verschillende bouwmaterialen uit het magazijn verzamelen, klaarzetten en inladen in de vrachtwagen. Ook kan je gaan helpen met het onderhoud van gereedschap en machines.

Dit ben jij

Het is fijn als je al enige technische kennis hebt, maar zeker geen vereiste. Het belangrijkste is dat jij graag je handen uit de mouwen wil steken.

Jouw harde werken wordt natuurlijk beloond!

In ruil voor het harde werken krijg je een mooi uurloon afhankelijk van je leeftijd (meer dan in de supermarkt, beloofd) en flexibele werktijden die we in overleg bepalen. Bovendien houden we uiteraard rekening met jouw schooltijden en eventuele toetsweken.
3hoeko

Over ons

Kroes Aannemingsbedrijf is een echte no-nonsense onderneming, actief op het gebied van grond, weg- en waterbouw (GWW) en betonwerken. Met ruim vijftig gemotiveerde medewerkers en ondernemersmentaliteit pakken wij uitdagingen aan, van begin tot eind. Zo nemen wij zorgen uit handen. Wij gaan daarom graag de uitdaging aan om wensen te realiseren. Wij denken in oplossingen en gaan geen uitdaging uit de weg. Meer dan zestig jaar ervaring vormt de basis voor een stevig fundament waarop gebouwd kan worden.

Interesse?

Zie jij dit wel zitten? Bel ons of reageer via het contactformulier en dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

    Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

    VACATURES