werkzaamheden

Een van de vaste opdrachtgevers van Kroes Aannemingsbedrijf B.V. is Diergaarde Blijdorp. Sinds de start van de samenwerking in 2012 hebben wij grond-, weg-, water én betonwerkzaamheden verricht aan toeristische trekpleisters als het Oceanium, vlindertuin Amazonica, de verblijven voor bosbuffels, penseelzwijnen, mohrgazellen et cetera.

Amazonica was in zowel technisch als procesmatig opzicht uitdagend. Tijdens de werkzaamheden moest er immers rekening worden gehouden met zowel dieren als bezoekers, die hier zo weinig mogelijk overlast van mogen ondervinden. Onze medewerkers hebben bewezen hun gedrag en werkethiek aan te kunnen passen aan deze bijzondere omgeving. Bovendien was het ontwerp iets wat nog niet gemaakt was, maar het project is succesvol afgerond.

3hoeko

veelzijdige specialisten

Als aannemingsbedrijf zijn we gespecialiseerd in Grond- Weg- en Waterbouw (GWW) en Betonbouw. Binnen deze disciplines zijn we zeer veelzijdig en van alle markten thuis. Naast de deze twee algemene gebieden hebben we ook specialiteiten. De werkzaamheden hiervoor zijn zeer verschillend van aard en niet in een categorie te plaatsen. Kortom, maatwerk voor de klant in de puurste vorm.