Kroes ligt op koers en om dat zo te houden zoeken we versterking in een werkvoorbereider en/of calculator.

Samen bewust bouwen aan een duurzame en prettige leefomgeving is onze visie.

Bij Kroes werken wij iedere dag met elkaar om de wensen van onze klanten en opdrachtgevers zo goed mogelijk uit te werken, voor te bereiden en uit te voeren, wat resulteert in mooie resultaten en vrolijke gezichten.

Nog voor de bouwvak zullen wij ons nieuwe bedrijfspand aan de Westgaag in Maasland in gebruik nemen en wij hebben nog plaats voor leuke collega’s! Op www.kroes.org en onze sociale kanalen vind jij meer informatie over o.a. de voortgang van de nieuwbouw en krijg jij een indruk van de verschillende GWW en betonprojecten waar wij actief in zijn.

Ervaring is een pré, maar jouw instelling is net zo belangrijk. Duidelijke communicatie, proactief en nauwkeurig werken zijn belangrijke eigenschappen voor ons.

Geïnteresseerd? Of wil jij eerst meer weten over de inhoud van de functie, doorgroeimogelijkheden en/of alleen geïnteresseerd in een functie als werkvoorbereider óf in de functie van calculator? Neem contact op met hr@kroes.org of bel naar 010-59 22 888.

Alle functies binnen Kroes vallen onder de voorwaarden volgens de CAO Bouw & Infra en dat betekent een goed salaris en uitstekende voorwaarden, zoals een goed pensioen en 40 vakantie/roostervrije dagen, om maar wat te noemen.

3hoeko

Over ons

Kroes Aannemingsbedrijf is een echte no-nonsense onderneming, actief op het gebied van grond, weg- en waterbouw (GWW) en betonwerken. Met ruim vijftig gemotiveerde medewerkers en ondernemersmentaliteit pakken wij uitdagingen aan, van begin tot eind. Zo nemen wij zorgen uit handen. Wij gaan daarom graag de uitdaging aan om wensen te realiseren. Wij denken in oplossingen en gaan geen uitdaging uit de weg. Meer dan zestig jaar ervaring vormt de basis voor een stevig fundament waarop gebouwd kan worden.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel als WERKVOORBEREIDER / CALCULATOR? Solliciteer via het onderstaande formulier of neem contact met ons op. Zorg bij je sollicitatie voor een persoonlijke motivatie.